Om Bodemisch Food te krijgen, zetten we ons al jarenlang in om de aarde vruchtbaarder te maken. Door de bodem na de oogst te voeden met een mix van 15 zaden en het gewas tijdens de groei te vertroetelen met op maat gemaakte mineralenmengsels krijgen we er superfood met buitengewone eigenschappen voor terug. De aardappelen van Bodemisch Food zijn lekker kruimig met een volle, kruidige smaak. Daarnaast bevatten ze meer vitaminen, mineralen, sporenelementen en antioxidanten dan gangbare aardappelen. Deze stoffen zijn belangrijk voor onze weerstand, onze celontwikkeling en -instandhouding. Bovendien heeft Bodemisch Food een positief effect op de darmflora, de hormoonhuishouding en draagt dit superfood bij aan het tegengaan van allergieën.
Een ander bijkomend voordeel is dat Bodemisch Food eerder een verzadigd gevoel geeft. Hierdoor zijn er minder aardappelen nodig om hetzelfde effect te krijgen. Dit is belangrijk met het oog op de wereldvoedselproblematiek.

De naam Bodemisch Food

  • Bodemisch Food maakt de aarde vruchtbaarder
  • De aarde geeft voeding terug met buitengewone eigenschappen
  • Bodemisch Food bevat meer vitaminen, mineralen, sporenelementen en antioxidanten
  • Bodemisch is een samenvoeging van ‘bodem’ en ‘medisch’
  • Smakelijk en gezond topfood uit Flevoland

Naamkeuze Bodemisch Food

Onze landbouwproducten hebben we Bodemisch Food genoemd. Bodemisch is een combinatie van de woorden ‘bodem’ en ‘medisch’. Dankzij de vruchtbare bodem kunnen wij producten telen met een medische waarde. Diverse verpleeg- en ziekenhuizen hebben de aardappelen van Bodemisch Food op het menu staan en zijn zeer enthousiast over de smaak en de gezonde eigenschappen van de piepers. De vitaminen, mineralen, sporenelementen en antioxidanten hebben een positief effect op de weerstand en het algemeen welbevinden van mensen. U hoeft niet in een ziekenhuis te liggen om Bodemisch Food te kunnen proeven. Neem gerust contact op voor een verkooppunt.